O CodeBrainer-ju

PROBLEM

SVET POTREBUJE NOVE PROGRAMERJE.

Kot ekipa izkušenih razvijalcev smo opazili veliko pomanjkanje razvijalcev v EU. Skozi mentorstvo smo preučili tudi številne platforme za e-učenje. Po raziskavah trga in obstoječih tečajev smo se odločili, da lahko razvijemo svoj edinstven pristop na področju e-učenja.

37%
zaposlenih v EU
8%
nezaposlenih v EU
100M
začetnikov
O nas - CodeBrainer

NAŠA MISIJA

Odločili smo se, da bomo pritegnili drugačno vrsto publike, popolne začetnike. Zakaj je to pomembno? Ker delo s popolnimi začetniki pomeni, da moramo tečaje pripraviti bolj temeljito, da so dosegljivi vsem. Ter da moramo veliko energije posvetiti tudi motivacijskim tehnikam.

Za razliko od študentov, ki imajo že nekaj izkušenj s kodiranjem in so sami motivirani, je motivacija velik izziv za začetnike, ne samo v spletnih učilnicah, ampak tudi v resničnih učilnicah. Prvo, kar moramo storiti, je, da našim bodočim študentom predstavimo kariero razvijalca programske opreme. Zakaj je to kariera prihodnosti? Katere možnosti so pred nami? ...

ZAKAJ MI?

Vse naše tečaje pripravi izkušena ekipa in so sestavljeni z izpopolnjeno metodologijo poučevanja. Naš pristop in tehnologija nam omogočata, da vidimo, kje tečajniki naletijo na težavo ali se preprosto zataknejo, kar je naša edinstvena tehnika, saj tako učencem ponudimo motivacijo, ko jo potrebujejo.

Na vsakem koraku našega tečaja imamo različne motivacijske trike. Zaradi tega vsak študent pridobi drugačno izkušnjo, odvisno od tega, kako pogosto dela in kateri del predmeta je težaven. To daje našim učencem občutek personalizacije.

Povedano po domače: MI VAS BOMO NAVDUŠILI, DA BOSTE KONČALI TUDI TA TEŽKE TEČAJE :)

Fly with ust, to the moon - CodeBrainer
Operacija Codebrainer - napredna spletna platforma, kjer začetnike učimo programirati je prejemnik sredstev EKP 2014‑2020, hvala za zaupanje: