Zakaj CodeBrainer?

Morda se sprašujete zakaj CodeBrainer? CodeBrainer ponuja edinstveno izkušnjo za začetnike, ki se zanimajo za programiranje. Razvili smo edinstveno platformo, kjer se skozi realne projekte učite programiranja in na koncu lahko le-te projekte uporabite za svoje osebne namene. Napotke oz. tečaj vam nudimo tako v video obliki kot tudi pisani s slikovno podporo.

Zagotovimo vam tudi dodatne namige in blog zapise, ki vsebino še razširijo in popestrijo. Zavedamo se pomembnosti tega, da čez celoten potek veste, da niste sami in da smo z vami vse od začetka. Vedno smo vam na voljo in poskrbimo, da zaključite to, kar ste začeli.

Our mission
sports_esports

Se sprašujete ali je programiranje res primerno za vas? Rešite preprost kviz in najdite programerja v sebi!

S to prijavo, dovoljujem, da mi pošiljate elektronsko pošto.

Zakaj je CodeBrainer prava izbira?

  • Pridruži se lahko vsak. Naši tečaji so namenjeni vsem, saj smo mnenja, da lahko vsak programira.
  • Podrobna razlaga, ki vas vodi korak za korakom (video in tekst)
  • Koda vam je na voljo za kopiranje, tako lahko sproti preverjate svoj napredek
  • Delajte na pravem projektu in pridobite izkušnje
  • Z osebnim pristopom poskrbimo, da zaključite tečaj

Pridruži se lahko vsak

Če znate namestiti aplikacijo na računalnik, se lahko naučite tudi programirati. Vsak se lahko pridruži! Tečaji so oblikovano tako, da se lahko programiranja nauči kdor koli in so zato primerni tudi za popolne začetnike. Lahko ste začetnik, ki nima tovrstnega predznanja, ima pa željo po učenju programiranja ali pa ste nekdo, ki že pozna nekaj malega osnov. Z malo vztrajnosti se programiranja zares lahko nauči kdor koli!

Zavedamo se, da ima vsak od nas drugačen pristop k učenju. Nekomu bolj ustreza pisana beseda oz. navodila, drugemu video vsebine, tretjim pa podrobnejše razlage, ker želijo izvedeti vse do zadnje potankosti. Pri CodeBrainer-ju združujemo vse pristope na enem mestu..

Kaj pravijo študentje - CodeBrainer

Korak za korakom - naloge in namigi

Zakaj ima CodeBrainer odličen “korak za korakom” pristop? Tečaj razdelimo na naloge in namige. Vsaka naloga ima do 5 namigov. Vsi namigi imajo navodila, katerim sledite po korakih, ki vas vodijo do cilja naloge. Tak pristop omogoča, da imate po vsaki opravljeni nalogi že narejen del svojega končnega izdelka. Ko zaključite vse naloge tečaja, zaključite povsem svoj, resničen projekt!

Spletni "korak za korakom" video posnetki

Včasih poleg predstavitve ali teorije potrebujete podrobnejša navodila. Ponujamo navodila v video posnetkih, ki natančno ponazorijo, kaj morate narediti v tečaju. Vodimo vas skozi vsak namig. Z video posnetki vam bomo natančno pokazali kaj morate narediti in kako mora vaša koda izgledati na koncu vsakega namiga.

Na YouTube-u imamo že objavljenih nekaj video posnetkov, kjer lahko pogledate, kako izgleda vodenje po korakih. Vsi naši tečaji pa vsebujejo tudi nekaj brezplačnih nalog.

Ker pa vse skupaj poteka na spletu ter po vašem ritmu, imate vedno možnost, da si privoščite premor. Nihče ne bo opazil, da ste odšli. ;) Ko se vrnete, preprosto pritisnete “play” in nadaljujete tam, kjer ste ostali. Učite se po svojem ritmu!

Tekstovna navodila po korakih

Poleg video posnetkov imate na voljo tekstovna navodila s slikovno podlago. Tudi v tej obliki boste lahko videli, kako mora izgledati vaša koda. Poleg tega boste tam našli dodatne razlage in povezave.

Zakaj menimo, da ima možnost kopiranja kode prednosti in slabosti?

To je unikaten dodatek v naših tečajih. To funkcijo lahko uporabljate, da primerjate svojo kodo in preverite, kje imate napake.

Lahko je tudi velika prednost, ko je koda na video posnetkih predolga ali pa preveč kompleksna. Ampak, da ne boste mislili, da je to bližnjica do učenja. Vsi elementi kode so razdeljeni tako, da morate skozi naloge po korakih. Tako tudi spoznate, kakšne naloge imajo določeni deli kode. V vsakem primeru pa je dodatek kopiranja kode v pomoč, da se hitreje učite.

Osebni pristop - Zakaj CodeBrainer

Oseben pristop

Naš cilj je, da pridobite čim več praktičnih znanj in seveda, da uspešno zaključite tečaj. Ker se zavedamo, da vsakdo kdaj lahko naleti na oviro v procesu učenja, smo vam na voljo, da vam pomagamo in vam zagotovimo odgovore, ki jih potrebujete. Lahko nas vprašate o samih nalogah, namigih ali kar koli v zvezi s tečajem. Za komunikacijo z nami lahko uporabite facebook messenger, twitter ali pa nam preprosto pošljete e-pošto. Naši skrbniki tečajev vam bodo pomagali in odgovorili čim hitreje.

Nenehno spremljamo vaš napredek in vam pošiljamo e-poštna sporočila z dodatnimi informacijami, da vaše učenje poteka čim bolj tekoče. Lahko pa vas le preprosto opomnimo, da nas dolgo niste obiskali in tako poskrbimo, da ne pomislite, da bi slučajno odnehali :). Kot rečeno, naša skrb je, da uspešno zaključite tečaj!

Preizkusi Codebrainer brezplačno!
Ustvari brezplačni račun

Delo na realnem projektu

Kako poskrbimo, da bo vaše trdo delo vredno truda? Naši tečaji temeljijo na dejanskih projektih in jih lahko uporabite takoj, ko končate s tečajem. S pomočjo našega tečaja se boste naučili, kako narediti svojo mobilno aplikacijo ali spletno stran za svoj osebni projekt. Z delom na realnem projektu namreč dobite veliko boljši občutek, kako stvari delujejo na projektih v praksi.

Preberite naš blog in videli boste, zakaj je vredno obiskati CodeBrainer.si

Tudi če se niste odločili za nobenega od naših tečajev ali pa ste z njimi že zaključili, vam ponujamo tedensko sveže vsebine. Naš blog in naše novice (naročite se spodaj) so nekaj posebnega. Člani naše ekipe, ki sestavljajo vsebine, so seznanjeni z zadnjimi tehnološkimi trendi in to posredujemo svojim obiskovalcem. Nekatere objave na blogu so celo zelo tehnične narave in so primerne tudi za profesionalne razvijalce programske opreme. Programerske vsebine so dopolnjene z novicami s področja trženja in digitalnega poslovanja. Naš cilj je zagotoviti, da bodo vsi, ki jih zanima informacijska/digitalna doba, na naših spletnih straneh lahko pridobili nova znanja. Se pravi: ne prezrite našega bloga, saj je na njem mnogo raznovrstnega znanja!

Course evolution - Why CodeBrainer

Razvoj tečajev

Svoje učence nenehno spremljamo, komunikacija z njimi je za nas zelo pomembna. To nam pomaga pri razvoju in nadgradnji tečajev. Vsa vprašanja, ki jih dobimo, analiziramo in ustrezno uporabimo pri nadaljnjem razvoju. To pomeni, da pogosto dodajamo dodatna pojasnila ali celo naloge, da bi svojim učencem zagotovili čim močnejšo bazo znanja.

To je tudi eden od razlogov, zakaj motiviramo svoje učence, da nas preprosto vprašajo o čemerkoli. Ne pozabite: Neumna vprašanja ne obstajajo! Na svoj seznam nalog vključimo vaše želje in vprašanja ter skušamo razrešiti čim več dilem. Včasih je vsebina na voljo že kje drugje in vas samo usmerimo k njej. Skratka, tu smo za vas!

Izberite tečaj in začnite z učenjem! Kodiranje je zabavno in pomagali vam bomo pridobiti vse potrebno znanje!

sports_esports

Se sprašujete ali je programiranje res primerno za vas? Rešite preprost kviz in najdite programerja v sebi!

S to prijavo, dovoljujem, da mi pošiljate elektronsko pošto.